Plan B blir VidiBlogg

Da jeg startet å blogge i fjor vår hadde jeg ingen formening om hvor ofte jeg kom til å skrive eller hvor lenge motivasjonen kom til å vare. Nå skal jeg ikke skryte på meg så veldig mange innlegg i løpet av 2008, ei heller særlig mange besøkende (dog var det heller ikke noe mål). Men tid og motivasjon tilsier en opptrapping av aktiviteten i 2009.

Derfor bestemte jeg i jula at bloggen skulle få et mer personlig navn (Plan B var noe jeg kom på i farten da Blogger spurte etter navn) og et mer profesjonelt design.

De fleste kjenner til Julius Cæsar-sitatet Veni Vidi Vici, eller Jeg kom, jeg så, jeg seiret på norsk. Vidi passer godt som navn på denne bloggen siden den i det store og hele handler om hvordan jeg ser verden. Førstevalget Vidi var opptatt hos Blogger, dermed ble det nye navnet VidiBlogg.

Bloggbanneret er heller ikke helt uten symbolikk: Det handler om at kunnskap og livserfaring er noe vi tilegner oss stegvis, og veien opp er ikke alltid den letteste eller peneste.

1 kommentar:

  1. Ja, det er bare å stå på. Motivasjon kommer og går, og mange gir opp ved første bølgedal. Likte logoen - og symbolikken som representerer mye på mange områder i livet. Lykke til med bloggingen!

    SvarSlett